Dorps BBQ

Wij heten ook dit jaar iedereen van harte welkom op de (hopelijk zonnige) zondagmiddag voor een heerlijke dorpsbarbecue. Dit is de laatste activiteit op het programma, waarbij je niet hoeft te racen, rennen, bakken, dansen of springen, maar heerlijk kunt relaxen en met elkaar kunt napraten over het feest.

Starttijd

Na het afbouwen van de tent beginnen we om 14:30 uur met de dorpsbarbecue. Heb je eerder zin in eten? Hoe sneller de tent is afgebouwd, hoe eerder we kunnen starten. Dus kom helpen!

Wat voor lekkers hebben we dit jaar?

  • Sappige hamburgers
  • Smakelijke spiesen
  • Overvloed aan salades
  • Vers stokbrood

Muziek & Plezier

Tijdens de barbecue zal er muziek spelen om nog eenmaal dit feestweekend de saamhorigheid van Eesveen te versterken en je favoriete nummers voorbij te laten komen.

Kinderen

Ook de kinderen worden niet vergeten; zij kunnen hun energie kwijt op het springkussen en hoeven natuurlijk niet eindeloos aan de tafel te blijven zitten.

Locatie

Komen jullie ook zondagmiddag met familie en vrienden naar het sportveld in Eesveen? Geniet van heerlijk eten, plezier en gezelligheid tijdens onze dorpsbarbecue. We kijken ernaar uit om samen met jullie een onvergetelijke dag te beleven!

Kosten

De feestvereniging sponsort dit jaar 5 euro per persoon om de bbq voor iedereen toegankelijk te houden. Daarmee zijn de kosten voor de bbq:

  • €20,- €15,- per persoon vanaf 16 jaar
  • €10,- €7,50 per persoon voor leeftijden 10 tot en met 15 jaar

Aanmelden

Kom je ook gezellig BBQ’en? Meld je dan vóór donderdagavond 27 juni aan bij Jaap Nieuwenhuis door het strookje hier onder te downloaden en printen, samen met het geld voor de barbecue, in te leveren aan de bar, bij het muntenhok of in de brievenbus bij Binnenweg 41.